Kendine bir kadın avatar

Bir frambuaz kokusuyla

yevuiswriting

Published: 07 Feb 2018 › Updated: 07 Feb 2018Bir frambuaz kokusuyla

Bir frambuaz kokusuyla

Hiç kokmayan bir çiçeğin bütün duyularımı harekete geçirmesi gücüdür seni tanımlamak. Bir frambuaz olmalıydık, o denli güçlü kokusuyla bedenlerimizin çarpışmasıdır acısıyla tatlısıyla.

Merhaba. Çok uzaklardan gelen aklıma - bir duyum üzerine yazmışsın bana
Ben tam o noktada biten vedaları gardıropıma saklarken, işte kader bu ya, bir parçası el sallıyor bana. Orada, işte bir şeylerin eksikliğini hissederken çığlık atar ya! ah o vahşet dolu ateşe atılmış bir sonucunda kül olarak dönmeliyim sana. Yine karışık metinlerden yol alıyorum sana doğru, doğru bildiğim aklım beni yanıltmamalı. Edebiyatla sanatı ayıramazsa, beni de kelimelerden ayıramazsın.

İlginç bir meyve grubuna dahildir Frambuaz. Böyle ekşi tatlı nayhoş bir aroma bırakır her seferinde dilimde ama lezzetini bilme! öyle bir meret! içine çeken bir okyanusun göz yaşları gibi - kasırgalar kopartır adamın içinde. Ah! koku... bazen böyle ne biliyim güzel bir çığlığın tenine temas etmesidir pudralı bir gülün narin kokusu. Çok fransız kalırım sana genelde uyluk kemiğinin dibinde. Bir yerden çıkınca görmezden gelemezsin bir parçayı ve o parça bin parçayla tamamlanmalı. Zaten ben bir iğne tanesinde ki küçük bir deliğim -oradan tüm acılar parçalara ayrılıp benimle bütünleşmeli.

Leave Bir frambuaz kokusuyla to:

Written by

Armenian and Russian Philologist - Master: Museum Studies - Public Relations Department

Read more #tr posts


Best Posts From Kendine bir kadın

We have not curated any of yevuiswriting's posts yet. But you can encourage our curation team to review posts by visiting them regularly and by referring other readers. Because we give priority to frequently read content.

More Posts From Kendine bir kadın