MY ENTRY ON NDJT EPISODE 2.
Hello beautiful steemians,I have decided to join the NDJT episode 2,"TEASING YOU LEFT RIGHT FRONT BACK AND CENTRE" and i hope my answers captivates my readers.
Question 1:At what age did you have your first kiss?
Answer: At age 16
Question 2:What is the cheapest gift you have ever received?
Answer: Life. I think i never negotiated or tried to win the heart of God but here i am,living.
Question 3:What is the most expensive gift you have ever received from a partner.
Answer: My Gf True Love.I could'nt have bought it with money.It means alot to my life.
Question 4: Guys,Which would you rather go without? A comb or a wristwatch?
Answer: A good-boy look seems okay but i love my hair looking dreadlocked.My Police wristwatch makes me look smart and like a man.
Question 5: Qualities of your ideal man or woman?
Ans: My ideal woman is virtous.A superb cook,chocolate skin color,busty and easy to make laugh.
Question 6:What would you do with one million naira.
Answer: Right now?As a steemian i buy Steem Power worth that amount and enrich myself through the Steemit Platform
Question 7: Would you love to get married to a virgin?
Answer : Not necessarily.My ideal woman in Q5,Virgin or not is okay.
Question 8:Three names of girls and three guys who you think are virgins on steemit.
Answer: Only @somez. I think the rest must have eaten the forbidden fruit just like me.
Question 9: Construct a sentence with the following words: Bed, prayer, God, Love, Bible, God, Suck, Sex.
Answer: Before I go to bed,I read my bible and say a prayer to God instead of feasting on thoughts of sex which sucks agape love off the human mind.
Question 10: What virtue do you think is your greatest?
Answer: Patience.
Question 11: One thing you learnt from NDJT EPISODE 1
Answer: I learnt from the winners that the #just truth#no dares challenge required good wits and directness.
Question 12: Give your interpretation of the theme of NDJT EPISODE 2: TEASING YOU LEFT RIGHT FRONT BACK AND CENTER
Answer: It is really telling us that a tease with sense of humor tends to get peoples mind open while they let out hidden things they would'nt tell us on a normal day.thanks!.
Leave MY ENTRY ON NDJT EPISODE 2. to:
Read more #ndjt posts
Best Posts From Dr.Ransom
We have not curated any of ransom's posts yet. But you can encourage our curation team to review posts by visiting them regularly and by referring other readers. Because we give priority to frequently read content.
More Posts From Dr.Ransom
- STEEMIT OWERRI PERSONNAL VISIT PLAN
- 11YEARS OF SEPARATION
- My Promo-Mentors Writing Challenge (That Dark Day)
- THE MASSACRE AND CHRONICLES OF DUKELANDERS
- THE EPIC LOVE STORY OF JOEY AND ANNA DURING WORLD WAR 2
- GRADUATING FROM COLLEGE.
- STEEMIT TUTORIAL/HANGOUT @ OWERRI
- MY ENTRY ON NDJT EPISODE 2.
- STEEMIANS!!HAPPY NEW MONTH
- WHERE DOES GOD COME FROM?