Kutayeen avatar

Steemit nasil gidiyor?

kutayeen

Published: 28 Jul 2018 › Updated: 28 Jul 2018Steemit nasil gidiyor?

Steemit nasil gidiyor?

Aslında  4 ay önce Steemit'i bırakma sebebim sitenin bir sosyal ağ havasına bürünememiş olmasıydı. Bence Steemit'i normal bir sosyal ağ olması önünde engeller var. Her ne kadar Busy.org gibi farklı arayüze sahiıp sitelerde olsa kendi arayüzü çok kötü. Daha doğru düzgün bir arama sistemi dahi yok, Google search ile ne kadar gitmeyi düşünüyorlar acaba. Bunu yazdığım arayüz bile şikayet formundan hallice. 

Farklı bir şey denedikleri için daha çok meraklısı geliyor tabi anlarım ama kendi dinamikleri yüzünden hiçbir zaman bu hali ile büyük sosyal ağların arasında yarışmayı beklememeli. Yine de arka planda çok daha büyük potansiyeli var, sadece daha genele inmesi gerekiyor gibi. Ayrıca sitenin içinde aşırı bot hareketi olması bence bunun önünde bir engel. Normal kullanıcının asla anlamakla uğraşmaması gereken bir konu burada çok temel bir şey gibi gözüküyor. Yani site tamamen matematik hesapları ile dönüyor bunun bu kadar gözler önünde olmaması gerekir bence. 

Leave Steemit nasil gidiyor? to:

Written by

Ege Üni. Bilgisayar, Blogcu, Whovian, Android Developer adayı. Başka bir gerçeklikte kuramsal fizikçi...

Read more #tr posts


Best Posts From Kutayeen

We have not curated any of kutayeen's posts yet. But you can encourage our curation team to review posts by visiting them regularly and by referring other readers. Because we give priority to frequently read content.

More Posts From Kutayeen